The making of – Nieuwe Vrienden

Nieuwe Vrienden is een muziektheatervoorstelling over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die in een economisch weerbarstige tijd zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Deze voorstelling maakt deel uit van een verandertraject om de toekomst van de installatiebranche op een andere manier te communiceren en bedrijven te helpen hun kansen te ontdekken. Met andere ogen kijken naar veranderingen, uitdagingen en ontwikkelingen. Ondernemen is bewegen. Nieuwe Vrienden gaat over het nieuwe ondernemen, het nieuwe bouwen en het loslaten van oud gedrag.

In de aanloop van de voorstellingen maakte Camojo Media zeven Making Of films met ieder een eigen thema. Over de kracht van het theater, het script, de liedjes, het décor, de acteurs, de techniek en natuurlijk de premiere.

Deze zijn via social media verspreidt in de aanloop van de eerste voorstellingen.
Alle films zijn te zien op een aparte pagina van Nieuwe Vrienden : http://nieuwevrienden.otib.nl/Filmpjes/

Vervolgtraject
In het vervoltraject na de voorstelling kunnen ondernemers met elkaar in dialoog. Voor deze bijeenkomsten maakte Camojo Media een inleidende film waarin Bram van Diest astronout André Kuipers tegen het lijf loopt en wordt geconfronteerd met zijn nieuwe manier van werken.